CFD Management AS // LOGO

Coaching, kurs og foredrag


CFD tilbyr også tjenester innenfor coaching, kurs og foredrag. Privatpersoner, offentlige aktører og private bedrifter har ofte behov for å bli sett utenfra. CFD tilbyr en slik bistand gjennom observasjon, veiledning og endringsledelse- og bistand i kortere eller lengre perioder.  Ta gjerne kontakt for referanser og en lengre samtale om muligheter her.

 

Kompetanseområder og tjenester


  • Lederutvikling
  • Prosjektledelse og endringsledelse
  • Motivasjonsforedrag og individuell oppfølging
  • Lagbygging
  • Rådgiving i beslutningsprosesser og måloppnåelse

"Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Christian på flere kurs gjennom Din Utvikling. Jeg blir daglig inspirert av hans direkte "no bullshit" stil i herlig kombinasjon med et stort hjerte og medmenneskelighet. Han har bidratt til å snu om på tilværelsen for mennesker uten mål og retning og med store personlige utfordringer. Det er mange mennesker der ute som kan takke Christian for at de nå går en helt ny og positiv hverdag i møte, takket være hans evne til å fine muligheter og se løsninger der de flest ville ha gitt opp. Jeg er heldig som har Christian som kollega"

- Tanja Blickfeldt Jørgensen

Hovedinstruktør Din Utvikling AS

"Jeg har gjennom Sommerskolen 2014 samarbeidet med Christian Dyresen, og dette har vært både kjempemorsomt og læringsrikt. Christian har på engasjerende vis bidratt med sin unike kompetanse og perspektiv, som har vært veldig nyttig og gitt positive resultater i vårt arbeid på NAV. Christian har vært en verdifull samarbeidspartner som jeg gjerne jobber med igjen!"

-Marius Saglien

Veileder Kvalifiseringsprogrammet NAV Grünerløkka

CFD MANAGEMENT - Tel: +47 950 71 065 -- Kontakt  - © 2016, Side utviklet av Marius Sognnes